“Ik geniet veel verantwoordelijkheid”

Wie? Jasmine Brosens
Leeftijd? 24
Studies? Jasmine bezit een Bachelor Rechtspraktijk en studeert een Master Rechten bij
Functie? Schadebeheerder
Bedrijf? Fidea Verzekeringen

Wat houdt je functie in?

Jasmine: “Ik ben schadebeheerder. Dat wil zeggen dat ik ongevallen­dossiers met letselschade, zoals auto­ongevallen of bijtende honden, in mijn schoot geworpen krijg. Ik analyseer wie aansprakelijk is en betaal de schadevergoeding uit.”

Waarom werk je graag bij Fidea Verzekeringen?“Ik kwam in contact met Fidea op een jobdag tijdens mijn opleiding. Voor een eerste job geniet ik veel verantwoordelijkheid. Ik mag mijn eigen dossiers beheren, maar de deur staat steeds open voor handig advies. Het is ook heel fijn om vlak bij huis te werken. Na vijf minuutjes fietsen ben ik op kantoor.”

Hoe is de werksfeer?

“Heel vriendschappelijk. Fidea organiseert regelmatig een quiz, een fietsdag, start to run, yoga… Er wordt dus goed voor ons gezorgd.”

Krijg je voldoende kansen om door te groeien?

“Ja, mijn carrièrepad is gemakkelijk bespreekbaar. Bij Fidea ziet men wat je in huis hebt en voeren we halfjaarlijks een functioneringsgesprek. Er is ook een doorlopende coaching gebaseerd op de ontwikkeling van je competenties. Zo krijg je intern kansen voor een nieuwe uitdaging gelinkt aan je talenten en ambitie.”


Deze testimonial wordt u aangeboden door onze partner Fidea