Kanye West wil ruzie met Jay-Z bijleggen

Kanye West en Jay-Z zijn bijna weer dikke vriendjes. Na maandenlange spanning tussen de twee rappers, zou West zijn excuses willen aanbieden voor kwetsende uitspraken.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Kanye West en Jay-Z waren vroeger best buddies. Maar dat veranderde allemaal nadat West op podium uithaalde naar de vrouw en dochter van zijn collega, Beyoncé en Blue Ivy. Daarvoor wil de man van Kim Kardashian zich nu excuseren.

Verzachtende omstandigheden

Volgens de Amerikaanse showbizwebsite TMZ zou Kanye gevraagd hebben om persoonlijk met Jay-Z te kunnen samenzitten om alles uit te leggen. Die laatste gaf al meermaals aan dat hij zich niet echt bezighield met het geruzie, tot dat de rapper over zijn familie begon. De entourage van West roept verzachtende omstandigheden in en zegt dat de producer ten tijde van de uitspraken niet echt zichzelf was. Kort daarna werd hij ook even opgenomen in een ziekenhuis.

Even ging het gerucht de ronde dat de twee hiphopgrootmachten ook zakelijk met elkaar overhoop lagen. Jay-Z zou West nog miljoenen van een deal met zijn bedrijf Tidal hebben moeten geven, maar volgens TMZ ligt dat niet aan de bron van de strubbelingen en is de zaak ondertussen al opgelost.