Timothy Castagne debuteert bij Atalanta met driepunter

Atalanta Bergamo heeft op de derde speeldag van de Italiaanse Serie A de punten thuis gehouden tegen Sassuolo. Het duel eindigde op 2-1. Sensi (27.) bracht Sassuolo op voorsprong, maar via Cornelius (35.) en Petagna (77.) zette Atalanta de scheve situatie recht. Timothy Castagne, deze zomer overgekomen van Racing Genk, vierde zijn debuut in de Atalanta-defensie en speelde de volledige wedstrijd.

Udinese versloeg, dankzij een goal van Jankto (15.), Genoa met 1-0. Bij de bezoekers kreeg Bertolacci rood na 39 minuten, waarna coach Ivan Juric zijn ploeg herschikte en Stephane Omeonga iets voor rust het veld op stuurde. Bij Udinese liep ook invaller Pezzella elf minuten voor tijd tegen een rode kaart aan.

In de stand hangt Atalanta met drie punten in de middenmoot. Genoa (1 punt) kon dit seizoen nog niet winnen en staat in de kelder.