Droomjob-alert! Disneyland zoekt prinsen en prinsessen

Disneyland zoekt prinsen en prinsessen
AFP / B. Guay

Voor wie er altijd al van heeft gedroomd een prins of prinses te zijn, heeft Disneyland Parijs de perfecte vacature klaar. Voor haar 25ste verjaardag is het pretpark op zoek naar nieuw personeel om de rol van Disneyprins- of prinses te vertolken.

“We zoeken naar enthousiaste, energieke mensen die in de huid willen kruipen van enkele beroemde Disneyfiguren. Ze worden voornamelijk ingeschakeld voor onze parades en stoeten”, staat er. “We zijn ook op zoek naar performers om onze bezoekers te verwelkomen.”

VoorwaardenDe droomjob is echter niet voor iedereen weggelegd. Zo dienen geïnteresseerde kandidaten aan enkele voorwaarden te voldoen. Allereerst moeten ze minstens 18 jaar oud zijn. Daarnaast vraagt het pretpark een perfecte beheersing van het Frans en het Nederlands.

Daartegenover staat de vacature open voor personen uit alle uithoeken van de wereld. Disneyland organiseert immers audities in verschillende landen en steden. Op 15 september is Amsterdam aan de beurt. Meer informatie is hier te vinden.