Negenjarig meisje verdwenen in Frankrijk – Verdachte opnieuw opgepakt en in verdenking gesteld

Negenjarig meisje verdwenen in Frankrijk - Verdachte opnieuw opgepakt en in verdenking gesteld

Een man is zondag in Frankrijk in verdenking gesteld en in voorlopige hechtenis geplaatst in het onderzoek naar de verdwijning van een negenjarig meisje. Het zou gaan om een van de twee mannen die eerder al eens opgepakt werden maar vervolgens weer vrijgelaten, zo melden verschillende Franse media in de nacht van zondag op maandag. De man zou zondagvoormiddag opnieuw opgepakt zijn en in de late namiddag voor de onderzoeksrechter verschenen zijn. Naar de negenjarige Maëlys wordt al negen dagen gezocht nadat ze verdween op een trouwfeest in het Franse departement Isère.
Er zou door de onderzoekers nu nagegaan worden of het meisje in de auto van de verdachte gezeten heeft. Die auto werd na het huwelijksfeest grondig gereinigd, volgens de verdachte met het oog op een verkoop.
Zaterdagochtend kamden honderden burgers het gebied uit rond de feestzaal waar het meisje van negen voor de laatste keer werd gezien.
Sinds zondag heeft de politie al zowat 250 mensen ondervraagd die aanwezig waren op de trouw en twee andere feesten in de omgeving.

bron: Belga