Leesclub – September

Kom bij de gezelligste leesclub van het land

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een boek. Deze maand is het de beurt aan ‘In elke vrouw schuilt haar moeder’ van Marnix Peeters. Hieronder geven we je alvast een voorsmaakje:

“Mercedes Van De Cloot, de negende gravin van Blaasveld, werkt aan een filosofisch-misogyn meesterwerk, dat een uitkomst moet bieden voor haar nijpende geldzorgen. De jonge Nigeriaanse vluchteling Jenesepa Oghenekohwo, die bij de blauwe benedictijnen van Ikare-Akoko voortreffelijk Nederlands heeft geleerd en daar ook heeft leren typen, komt voor deze historische taak als geroepen. Helaas dwingen haar geldzorgen Mercedes tot een zwervend en onrustig bestaan, opgejaagd door iedereen. Haar avonturen beleeft ze met haar trouwe toeverlaat Jenesepa, haar jonge tweeling Isaac en Chavez, haar doofstomme butler Albert Shiverdecker, haar huishoudster Helga Glatzer-Schneeberg en haar pratende (en zeer scabreuze) beo Yvette. Zal In elke vrouw schuilt haar moeder tijdig klaar zijn om de ondergang van het gezelschap te voorkomen?”Zin om mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 28 september dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Tom De Cock is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie ‘In elke vrouw schuilt haar moeder’ van Marnix Peeters.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Veel leesplezier!

We verstopten ook enkele exemplaren van het boek op de trein vandaag. Stuur ons zeker een leuke selfie via Instagram en tag @metrobelgie als je er eentje kon bemachtigen!

Geen boek op jouw trein gevonden? Schrijf je hieronder in voor onze leesclub, want de eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar.

Niet bij de eerste 10 en geen boek op de trein gevonden?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar.
Volgende maand lezen we weer een nieuw boek, blijf ons dus zeker volgen 😉

Fill out my online form.

 

Metro’s Leesclub is een initiatief van Metro en Iedereen Leest.