Meisje van 18 jaar toegetakeld op chirofuif in Kaulille bij Bocholt

Het parket van Limburg en de politie van de zone CARMA onderzoeken een geval van geweld op de chirofuif Bal Tropical in Kaulille bij Bocholt. De feiten speelden zich af in de nacht van zaterdag op zondag. Een jongedame werd daar toegetakeld door een groepje van vier of vijf jongemannen, dat een vriend van het meisje, een homo, lastigviel. Het 18-jarige meisje uit Maasmechelen dat haar vriend wilde verdedigen kreeg slagen in het gezicht en op haar lichaam. De politie is volop bezig met het onderzoek en de identificatie van de betrokkenen van de schermutseling. Voorlopig is er nog geen duidelijk zicht op verdachten. Dat bevestigde zondagavond persmagistraat Anja De Schutter van het parket van Limburg.
Het slachtoffer was serieus onder de indruk van de feiten. Zij en haar vriend wilden de feesttent verlaten, toen ze aan de uitgang door het groepje jongeren werden lastiggevallen. Al snel ontaardde de woordenwisseling en deelde de achttienjarige in de klappen.
Ze liep onder meer kneuzingen aan de kaak en een blauw oog op. Ze heeft ook een gebroken neus. Verder brak een tand af. Op het fuifterrein kreeg ze de eerste zorgen toegediend, waarna ze voor verzorging naar het Mariaziekenhuis in Overpelt werd overgebracht.

bron: Belga