Proximus League - Cercle Brugge verslaat Lierse met 2-0

Op de vierde speeldag in de Proximus League heeft Cercle Brugge zaterdagavond met 2-0 gewonnen van Lierse. Bij de rust was het 1-0, dankzij een penaltydoelpunt van Gianni Bruno in de 41e minuut. Jordy Gaspar legde vier minuten voor tijd de eindstand vast. Beide teams beëindigden de wedstrijd met tien. Bij Lierse moest Issahaku Yakubu in de 49e minuut met een tweede geel naar de kant, bij Cercle werd Jeremy Taravel op het uur met rechtstreeks rood uitgesloten.

In de stand is Cercle met negen punten tweede, op één punt van Beerschot-Wilrijk, dat vrijdag met 0-4 ging winnen in Roeselare. Lierse is met drie punten zesde.

Westerlo en Oud-Heverlee Leuven speelden zaterdag in de vroege avond 2-2 gelijk. Zondagnamiddag sluiten Tubeke en Union Sint-Gillis de speeldag af.