Op deze momenten gaan de meeste koppels uit elkaar

Koppel
Foto Pixabay

Elk koppel gaat weleens door een moeilijke periode, maar op sommige momenten staan wel heel veel relaties onder druk. Dit zijn de vijf gevaarlijkste.

1. Nieuwjaarsdag

Als iemand zich niet helemaal goed voelt in een relatie, komt dat vaak boven tijdens de jaarwisseling. Goede voornemens in combinatie met een frisse start betekenen vaak dat er relaties barsten.

2. ValentijnDe dag waarop de liefde normaal gezien uitgebreid gevierd moet worden, is in realiteit ook de dag waarop vele harten worden gebroken. Wie rondom zich allemaal gelukkige stelletjes ziet, gaat zijn eigen relatie ook eens grondig overdenken.

3. Maart

De koude wintermaanden zijn voorbij en daardoor komen we steeds vaker buiten. Net op die momenten ontmoet je opeens overal interessante mensen. Zo ontdekken heel wat mensen in een relatie dat ze die spanning missen. Single zijn in de zomer is bovendien een pak minder erg dan in de winter.

4. November

Veel zomerliefjes ontdekken als de dagen weer korter beginnen worden dat hun relatie niet veel meer is dan een fling. In november pikken we de draad weer op en is er vaak een golf van break-ups.

5. December

Wanneer de feestdagen dichterbij komen, is ook de tijd aanbroken om de familie te ontmoeten. Als je tot de conclusie komt dat je relatie daar niet klaar voor is, dan is dit het moment om dat aan de ander duidelijk te maken.