IN BEELD. Deze eclairs zien er hemels lekker uit

Deze eclairs zien er hemels lekker uit 6
Facebook / Musse Confectionery

Anno 2017 staat Instagram er vol mee: desserts zoals donuts of cakes die bedekt zijn met een kosmische print. Nu bestaan er zelfs eclairs met een galactisch laagje glazuur.

Een patisserie uit Oekraïne, Musse Confectionery, verkoopt de zoete tussendoortjes. Zoals je op de foto’s kan zien, zijn de eclairs bedekt met een mengeling van blauwe, paarse en roze kleuren. Het lijkt dus net of ze uit de ruimte komen. Om het plaatje compleet te maken, liggen er op de desserts ook eetbare sterren.

De lekkernij zou beschikbaar zijn in vijf verschillende smaken. Naast de klassieke vanillesmaak, kan je ook kiezen voor pistache, chocolade, gezouten caramel en framboos.

Makkelijk recept

De bakkers beweren bovendien dat het niet zo moeilijk om de eclairs zelf klaar te maken. Wij hopen alvast dat ze het recept snel met de wereld delen, maar het enige wat ze momenteel verklappen is dat je suiker en kleurstof nodig hebt. Tot ze zo vriendelijk zijn om het gerecht stap voor stap uit te leggen, zit er voor ons niets anders op dan ons te vergapen aan de watertandend lekkere foto’s.