IN BEELD. Man bouwt paleis voor vier honden

Man bouwt paleis voor vier honden
Facebook / Aaron Franks

Wil je je hond een leuker onderkomen geven dan een saai hondenhok in de tuin? Laat je dan inspireren door het opmerkelijke bouwwerk van Aaron Franks.

De Amerikaan heeft thuis vier honden rondlopen: Tessa, Bruno, Coupe en Mia. Om hen in de watten te leggen, heeft de man een heus paleis gebouwd. “Het is eindelijk klaar. Ik ben twee jaar bezig geweest, maar het was de moeite waard”, schrijft hij op Facebook.

Paleis, incluis zwembad

Het resultaat is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Niet alleen bestaat het bouwwerk uit drie verdiepingen, er is ook elektriciteit en water voorzien. De honden kunnen zich verder amuseren met drie schommels en een zwembadje. Franks heeft zelfs aan kleurrijke kussens gedacht zodat de honden comfortabel kunnen rusten. Om de vier kwispelende kapoenen in de gaten te houden, zijn er ook twee camera’s opgehangen.

“Ik zie mijn honden gewoon doodgraag”, vertelt Franks aan Metro.co.uk. “Ze hebben zo veel voor mij gedaan, dat ik graag een speciale wederdienst wilde doen.” Blijkbaar zijn de viervoeters in de wolken met hun cadeau. “De oudste vindt het vooral leuk om te chillen, terwijl de jongste overal op springt.”