Jeroen Meus en Sergio Herman proeven van F1 bij Red Bull Racing

Max Verstappen Sergio Herman Jeroen Meus Red Bull Racing
Jeroen Meus, Max Verstappen en Sergio Herman - RedBullRacing

Op het menu tijdens de Grote Prijs F1 van België in Spa-Francorchamps dit weekend? Snerpende motoren, duizelingwekkend bochtenwerk en een zee van mensen die Verstappen en Ricciardo naar het podium wil juichen.

Heel wat lekkers op het programma dus, ook vandaag al. Want dan kwamen topchefs Sergio Herman en Jeroen Meus kijken hoe de coureurs van Red Bull Racing tijdens de Practice van het asfalt in Spa-Francorchamps proefden. Ze namen ook een kijkje in de garage van Red Bull Racing, waar de crew de F1-bolides van Verstappen en Ricciardo in gereedheid bracht voor de race zondag.

Jeroen Meus

“Ik zat net in de wagen van Max Verstappen! Echt waanzin,” zegt Jeroen Meus. “Wat een ongelooflijk coole ervaring. Ik was tot vandaag niet echt bezig met F1, maar vanaf nu kijk ik echt met een heel ander oog naar het hele gebeuren. Die wagens, die mensen. Echt fantastisch om te zien hoe professioneel Red Bull Racing hier alles klaarstoomt. En tot in het kleinste detail hé. Van die geniale wagens tot de organisatie van het hele F1-gebeuren dit weekend. Van een mise en place gesproken!

Sergio Herman

Ook Sergio Herman was echt overdonderd. “Echt schitterend. Dit had ik nog nooit gezien. En ik heb Max Verstappen ontmoet! Die is ook half Belg, half Nederlander, net als ik. En erg rock ’n roll eigenlijk. We hebben dus flink wat gemeen. Red Bull Racing heeft er een fan bij: mezelf!”