Moeder maakt eerste meme en gaat viraal

Ouders zijn doorgaans in de wolken als hun kind voor het eerst woorden brabbelt of stappen zet. En blijkbaar gebeurt dit andersom ook.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Is je moeder niet zo handig met een smartphone? En voelde je je enorm trots toen ze voor de eerste keer een selfie verzond via Whatsapp? Dat gevoel had ook de 20-jarige Sasha. Zij kreeg deze week plots een meme doorgestuurd, die haar moeder nota bene zelf gemaakt had.

Haar mama grapte nog dat ze hoopt dat de meme viraal gaat en je raadt nooit wat er vervolgens gebeurde. De trotse dochter postte de afbeelding op Twitter, die in een mum van tijd meer dan 200.000 likes verzamelde en ruim 90.000 retweets.

My mom made this meme don't let her down pic.twitter.com/AjjMAW97pS

— Fusushi ? (@Junglefushimi) 21 augustus 2017

Toen de vrouw werd ingelicht dat haar zelfgeknutselde creatie flink bezig was met het veroveren van het wereldwijde web, vond ze dat natuurlijk geweldig. Het enige waar ze spijt van heeft? Dat ze de meme niet ondertekend heeft. De moeder hoopt dan ook dat iedereen haar vanaf nu aanspreekt als "memer mom".

Update: I let my mom know what you all think and she is very pleased and has also decided she wants to be known as "memer mom" pic.twitter.com/28x8HKpEjP

— Fusushi ? (@Junglefushimi) 22 augustus 2017