Deze hotels bieden speciaal arrangement voor honden

Deze hotels bieden speciaal arrangement voor honden
Foto Pexels

Een Britse hotelketen heeft een oplossing voor baasjes die hun hond geen moment kunnen missen. Ze bieden een speciaal vakantiepakket aan voor de viervoeters.

Voor hondenliefhebbers gaan vakanties gepaard met één groot nadeel: ze moeten hun geliefd huisdier achterlaten bij een vriend, dierenoppas of een of andere kennel. De Mercure Hotels spelen hier maar al te graag op in. In enkele hotels van deze keten zijn er speciale arrangementen voorzien om de kwispelende beestjes in de watten te leggen.

Menu

Bij de aankomst krijgen ze meteen popcorn voor honden voorgeschoteld. En als het tijd is om te eten, kunnen ze kiezen tussen een menu van gerookte kip, rundertartaar of zalm sashimi. “Er zijn zowel rauwe als gekookte opties. De baasjes kunnen dan kiezen wat hun hond het lekkerste vindt”, vertelt Katrin Scholz, voedingsdeskundige voor huisdieren, aan The Sun. “Alle maaltijden zijn vers én gezond”, benadrukt ze nog.

Heeft je pluizenbol z’n buikje vol gegeten? Dan kan die eventjes gaan uitrusten op zijn hondenbed dat bij jou op de kamer staat.

A post shared by Mercure Hotels (@mercurehotels) on

A post shared by Mercure Hotels (@mercurehotels) on