Daddy K, Marco Bailey en Dave Lambert verspreiden de “love” op 17de City Parade

Nu zaterdag 28 augustus strijkt de 17de editie van de City Parade voor het tweede jaar op rij neer rond het Atomium in Brussel. Onder meer Daddy K, Marco Bailey en Dave Lambert zorgen samen met een honderdtal andere dj’s voor de nodige beats bij het festivalthema “All you need is love.” De meer dan honderd dj’s zullen verspreid over drie podia en 18 praalwagens voor de nodige sfeer zorgen op het elektronisch muziekfestival. Daarnaast is er dit jaar ook de nodige aandacht voor de r&b-muziek die steeds populairder wordt in de nachtclubs.
Een van de voornaamste wijzigingen op deze 17de editie is dat het festival opnieuw deels betalend wordt. De deuren van het elektronisch dansfestival gaan om 15.00 uur open. Wie dan al arriveert, mag het Heizelplateau gratis betreden. Wie pas na 17.00 uur komt moet 10 euro aan de kassa betalen of een voorverkoopticket van 6 euro voorleggen. De organisatie heeft de opbrengst van de tickets nodig om de toegenomen veiligheidsmaatregelen die de terreurdreiging met zich meebrengt, te financieren. Het meenemen van rugzakken wordt afgeraden.
De organisatie vraagt mensen die met de wagen komen op parking C te parkeren. De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB laat voor het festival de metro’s op de lijnen 2, 5 en 6 en de tramlijn 7 tot een later uur rijden.
Vorig jaar daagden meer dan 62.000 feestvierders op.

bron: Belga