Cameraman krijgt baseballworp in de kroonjuwelen

De openingsworp van de baseballwedstrijd tussen de Boston Red Sox en de St. Louis Cardinals is verkeerd terechtgekomen. De bal verzeilde in het kruis van een fotograaf die het tafereel in beeld bracht.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Tony Capobianco zal geen goede herinneringen overhouden aan de wedstrijd tussen de Red Sox en de Cardinals. Hij was de openingsworp aan het fotograferen toen de bal in zijn kruis terechtkwam. Hoe pijnlijk het ook moet zijn geweest, het leverde wel grappige beelden op.

Ceremonial first pitch to the nuts. pic.twitter.com/UHTd4CGyK4

— Jared Carrabis (@Jared_Carrabis) 16 augustus 2017

Een goede portie zelfspot

De dader van de ongelukkige aanval op de kroonjuwelen van de fotograaf is Jordan Leandre. Hij is jarenlang een diehard Red Sox-fan en geneesde onlangs ook van kanker. Als teken van appreciatie mocht hij de eerste bal van de wedstrijd gooien. Gelukkig kon hij achteraf wel lachen met zijn afzwaaier.

Had to get him off the plate somehow ?????

— Jordan Leandre (@Jordan_BBS) 16 augustus 2017

E-Rod struggling tonight, it's a shame they didn't leave me in. I was just getting warmed up

— Jordan Leandre (@Jordan_BBS) 16 augustus 2017

Ondertussen stond Capobianco wel te creperen van de pijn. Hoewel, zoals de onderstaande foto bewijst, hij had de bal kunnen zien aankomen.

My camera man @TonyCapobianco is the poor guy that took that first pitch in the McNuggets. Here's his view of it coming in. pic.twitter.com/NVD70hiIn2

— Chris Mason (@ByChrisMason) 16 augustus 2017