Gsm filmt en overleeft val van 300 meter hoog

In het Amerikaanse Kentucky is een telefoon op 300 meter hoogte uit een vliegtuig gevallen. Het toestel overleefde de tuimeling naar beneden en filmde ook de verbaasde blikken van de personen die de gsm vonden.

Blake Henderson heeft veel geluk gehad. De Amerikaan vloog boven Kentucky en filmde een JN-4 Jenny, een vliegtuig uit de Eerste Wereldoorlog. Tijdens de vlucht overvond hij heel wat turbulentie en gsm glipte uit zijn handen.

Verbazing met een Amerikaans accent

Het toestel viel van 300 meter naar beneden en filmde heel de val. Na enkele seconden landt het ongedeerd tussen enkele grassprieten en blijft verder filmen. Niet veel later wordt het ontdekt door een man die zijn haag aan het scheren is. Samen met een familielid onderzoeken ze het toestel en vragen ze zich met een dik Amerikaans accent af waar het vandaan komt. Ook hun verbaasde blikken worden op video vastgelegd.

Hendersons neef Robert Ryan postte de video op Youtube. Daar verzamelde de val op vier dagen tijd al bijna 700.000 views. Zelf dankt Robert het succes aan het stevig plastic omhulsel van de Samsung Galaxy S5.