Een tattoo laten zetten? Het ontwerp haal je uit een automaat

Een tattoo laten zetten? Het ontwerp haal je uit een automaat
Unsplash / A. Vinicius

Anno 2017 is een tatoeage als sieraad hipper dan ooit. Maar weet je niet of je een fijne bloem, een inspirationele quote of stoere tijger wil? Dan is de automaat van Elm Street Tattoo iets voor jou.

Sommige mensen die een tattoo willen denken maanden – of zelfs jaren na – over welke tekening ze willen laten vereeuwigen op hun lichaam. Anderen wandelen gewoon een shop binnen en wijzen spontaan een ontwerp aan dat ze leuk vinden. Speciaal voor die avontuurlijke waaghalzen heeft Elm Street Tattoo uit Texas een bijzondere automaat in huis gehaald.

A post shared by derek cooper (@sentfromspace01) on

Op het eerste gezicht ziet het eruit als een doodnormale snoepjesautomaat, maar in plaats van dat je er een plastic ring of kauwgom uithaalt, krijg je een ontwerp voor een tatoeage. De machine zit bomvol klassieke, maar coole tattoos, zoals een slang of een doodskop.

Een tattoo uit de automaat is bovendien vriendelijk voor je portemonnee. Het kost 100 dollar (zo’n 85 euro), terwijl je normaal gezien tussen de 160 en 250 dollar (135 en 212 euro) betaalt voor een exemplaar.

A post shared by britt (: (@1_of_a_kind_chic) on