Hoe groter je borsten zijn, hoe meer korting dit Chinees restaurant je geeft

Hoe groter je borsten zijn, hoe meer korting dit Chinees restaurant je geeft
Foto Qianjiang Evening Post

Een Chinees restaurant houdt er een heel vrouwonvriendelijke verkoopsstrategie op na. Hoe groter de behamaat is van de bezoekers, hoe meer korting ze krijgen op hun maaltijd.

Volgens de Qianjing Evening Post hebben al meerdere inwoners van de Chinese stad Hangzhou bij het stadsbestuur hun beklag gedaan over een restaurant. De ‘trendy Shrimp’-eettent biedt in posters meer korting aan voor vrouwen met een grote cupmaat.

“Meisjes waren heel trots”

Op de affiches staat een rij vrouwen in hun ondergoed getekend. Hun borstgrootte neemt van links naar rechts toe en de slagon leest “De hele stad is op zoek naar BORSTEN”. Daarnaast staat een overzicht van de kortingen die het restaurant aanbiedt voor vrouwen met een bepaalde behamaat. Vrouwen met een A-cup mogen op 5% reductie rekenen, voor dames met een G-cup stijgt dat naar 65%.

De posters verschenen voor het eerst op 1 augustus, maar zijn ondertussen al weer verwijderd. Toch verdedigt de manager van het restaurant Lan Shenggang de verkoopsstrategie. “Vanaf het moment dat de actie startte, steeg ons aantal klanten met 20%. Sommige meisje die we ontmoeten, waren heel trots. Zij hadden niets te verbergen.”

Dikke mannen krijgen slecht eten 

Het is niet de eerste keer dat een restaurant in China speciale tarieven hanteert die afhankelijk zijn van het uiterlijk van de klant. In januari 2015 beloonde een etablissement in Henan ‘knappe’ klanten met een gratis etentje en een maand eerder gaf een restaurant afgekeurd eten aan mannen met overgewicht en magere vrouwen.

Lees ook :