Na drie jaar gaat Tinderkoppel op date naar Hawaï

Josh Avsec en Michelle Arendas zijn ongetwijfeld de meest bekende Tindermatch ter wereld. Na drie jaar flirten via de datingapp, zijn ze samen op een eerste date geweest naar Hawaï. 

Drie jaar geleden hadden Josh en Michelle een match op Tinder. In al die tijd hebben de twee elkaar nooit gezien, maar stuurden ze elkaar om de zoveel maanden een hilarisch berichtje. Omdat de datingapp best gecharmeerd was door de conversatie, kregen de tortelduifjes een vakantie naar Hawaï cadeau.

Liefde op het eerste gezicht?

Ondertussen heeft het duo die reis achter de rug. De ochtendshow Good Morning America was erbij om de ontmoeting te filmen. Aan de beelden te zien heeft het koppel zich goed geamuseerd. Maar over de vraag of het nu ook echt liefde op het eerste gezicht is, doen ze nogal geheimzinnig.

Het is zelfs niet zeker of er nog een vervolg aan gebreid wordt. “We hebben geen concrete plannen voor een tweede date, maar ik ben er zeker van dat onze wegen nog zullen kruisen”, laat Michelle optekenen. Josh klinkt dan weer iets zekerder van zijn stuk. “Door al het gedoe en de camera’s is het moeilijk om elkaar echt te leren kennen. Maar ik vind haar echt leuk. Als we thuis zijn, zullen we elkaar dus nog wel eens zien.” Of dit moderne sprookje dus nog een eind goed, al goed krijgt, blijft afwachten.