Dief gaat aan de haal met verlovingsring tijdens huwelijksfeest

De Britse Lusea Warner zit met de handen in het haar. Op haar trouwdag werd haar handtas met haar verlovingsring gestolen. In de hoop om het bijzondere juweel terug te krijgen, deed ze een wanhopige oproep op Facebook.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

"Ik ben net in het huwelijksbootje gestapt met mijn beste vriend James Gale", zo begint Warner haar bericht op Facebook. "Maar jammer genoeg is ons iets vreselijks overkomen."

Vervolgens legt de onfortuinlijke vrouw uit dat een dievegge ingebroken heeft in haar wagen, terwijl ze de geloften uitwisselden. De dader ging aan de haal met een handtas. Tot overmaat van ramp zat haar verloveringsring in die tas. "De ring was speciaal voor mij ontworpen. Ik zat in zak en as, en wat mijn speciale dag moest worden, werd een dag vol tranen."

 

Ten einde raad smeekt Warner de dief om haar ring terug te brengen. Ook vraagt ze aan ooggetuigen of mensen die iets vreemd gezien hebben, om zo snel mogelijk de politie op de hoogte te brengen. Wij duimen alvast dat de dief z'n goed hart toont en de ring teruggeeft aan de arme bruid.