Vrouw vergist zich tussen valse wimpers en dode vlieg

Vrouw vergist zich tussen valse wimpers en dode vlieg
Twitter / @MCreativeCakes

Een tweet van de Britse Molly Robbins over haar moeder is de wereld rond gegaan. De vrouw liet aan haar dochter weten dat ze geprobeerd had om een dode vlieg aan haar oog vast te kleven omdat ze dacht dat het valse wimpers waren.

Elke ochtend is het weer een strijd om je klaar te maken voor een nieuwe dag en dat heeft de moeder van de Britse Molly Robbins nog maar eens ondervonden. De vrouw wilde zichzelf valse wimpers aanmeten, maar dat liep hopeloos fout. De foto die ze daarvan doorstuurde naar haar dochter ging viraal.

Harig diertje

De moeder was aan haar ochtendroutine begonnen zonder haar bril op te zetten. Toen ze haar valse wimpers wilde opkleven, greep ze per ongeluk naar een dode vlieg die daar vlakbij lag. Nadat ze een tijdje had geprobeerd om het dier aan haar oog te kleven, besefte ze ineens dat ze zich vergist had.

Molly kreeg kort daarna een verduidelijkende foto van haar moeder doorgestuurd en zwierde die met plezier op Twitter. Op twee dagen tijd verzamelde het grappige beeld al meer dan 56.000 likes.