Kathy Griffin gaat kaal door het leven

De Amerikaanse comédienne Kathy Griffin heeft haar hoofd kaal geschoren. Dat doet ze uit solidariteit met haar zus Maggie, die vecht tegen kanker.
door
Heleen
Leestijd 1 min.

Op Twitter verschenen verschillende foto's van de kaalgeschoren Griffin. “Uit solidariteit met haar zus, die een chemo ondergaat, heeft Kathy Griffin haar hoofd kaalgeschoren”, schrijft een  journalist van New York Magazine op Twitter.

In solidarity with her sister, who is going through chemo, @kathygriffin shaved her head. Donate to @AmericanCancer: https://t.co/NazIbJ9FQ2 pic.twitter.com/UXr9YH1LYc

— Yashar Ali (@yashar) 31 juli 2017

Hij roept vervolgens op om geld te doneren aan The American Cancer Society, dat onder meer wetenschappelijk onderzoek ondersteunt in de strijd tegen kanker.

Broer verloren

In 2014 verloor Griffin haar broer Gary al aan de gevolgen van slokdarmkanker. Dat deelde de 56-jarige comédienne destijds zelf mee via Instagram.

Recent lag Griffin nog onder vuur omdat ze een bloederige foto van het afgehakte hoofd van de Amerikaanse president Donald Trump. Daarom werd ze ontslagen bij CNN.