Nieuwe confituur smaakt naar wijn

Buiten wat bubbels bij de brunch, is het doorgaans niet oké om 's ochtends al wijn te drinken. Maar voor liefhebbers die maar geen genoeg krijgen van de godendrank, bestaat er nu 'Drunk Jelly', oftewel confituur die naar wijn smaakt. 
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

In tegenstelling tot wat de naam 'Drunk Jelly' suggereert, is de confituur wel degelijk alcoholvrij. Tipsy zal je er dus niet van worden. Het smeersel smaakt daarentegen wel naar wijn. Momenteel zijn de jams verkrijgbaar in zeven verschillende smaken, zoals Merlot, Chardonnay, Pinot Grigio en Cabernet Sauvignon.

A post shared by DRUNK JELLY® (@drunkjelly) on

Picknick

De Amerikaanse Marty Millman kwam op de proppen met het bijzondere beleg. Ze bedacht het concept terwijl ze aan het picknicken was met haar vriend Danny. Ze waren naar eigen zeggen aan het genieten van wat kaas en wijn, toen ze plots het idee kregen om confituur met wijnsmaak te fabriceren.

De prijzen voor een bokaal beginnen vanaf vijf euro. Voor een pakket met de zeven smaak, moet je zo'n 49,50 euro neertellen. De potjes zijn verkrijgbaar via de webshop of via de online marktplaats Etsy.

A post shared by DRUNK JELLY® (@drunkjelly) on