Belgen in het buitenland – Lukaku en Fellaini scoren voor Manchester United

Belgen in het buitenland - Lukaku en Fellaini scoren voor Manchester United

Rode Duivels Marouane Fellaini en Romelu Lukaku hebben zondag in een vriendschappelijke oefenwedstijd in Oslo tegen de Noorse eersteklasser Valerenga gescoord voor Manchester United. De Red Devils wonnen de partij, die kadert in hun Europese Tour, met 0-3. Fellaini opende op slag van rust de score met een kopbal, die via een Noorse speler in de touwen belandde. Na de pauze verdubbelde Lukaku de voorsprong met een staalharde kopbal. Jeugdproduct Scott McTominay legde de 0-3 eindstand vast. Fellaini werkte de eerste helft af, Lukaku maakte de tweede periode vol.
Na de oefenpartij maakte José Mourinho duidelijk dat Fellaini, die in verschillende media gelinkt wordt aan het Turkse Galatasaray, niet weg mag bij ManU. “Het is voor Galatasaray makkelijk om mij los te weken dan Fellaini”, reageerde The Special One. “Als Galatasaray een manager nodig heeft, maken ze een kans. Maar Marouane? Vergeet het, hij is veel te belangrijk voor mij.”
Nog op zondag leed Deportivo La Coruna een 4-0 nederlaag op het veld van het Portugese FC Porto. Zakaria Bakkali, door Valencia uitgeleend aan Deportivo, speelde de hele match.

.

bron: Belga