Bizarre beautytrend: highlighter voor je vagina

Er bestaan zoveel verschillende crèmes dat het niet altijd even gemakkelijk is om door de bomen het bos te zien in de make-upwereld. En nu is er een nieuw product op de markt waar onze oren van beginnen flapperen: een highlighter voor je vagina.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Een highlighter is het ideale producten als je bepaalde delen in je gezicht wil benadrukken. Denk maar aan de neusbrug, het kuiltje boven je lippen of de binnenkant van je ogen. Maar nu komt het Deense merk The Perfect V op de proppen met een bijzondere variant voor je vajayjay.

Frisser en jonger

"Het smeersel vermindert de oneffenheden van de vagina en laat het frisser en jonger ogen", zo leest de beschrijving van het merk. "Het beautyproduct is ook dermatologisch en gynaecologisch getest en gemaakt zonder parabenen", stellen ze nog gerust.

A post shared by The Perfect V (@theperfectv) on

Momenteel is de VV-cream alleen via de webshop verkrijgbaar. Of het glansgoedje ook echt een gat in de markt is, daar zijn we nog niet zo zeker van. En blijkbaar delen veel Twitteraars die mening.

So you can get vagina highlighter now, why omg?

— Hannah Jones (@HannahInStereo) 27 juli 2017

Alright well I just found vagina highlighter so that's it I'm done being a woman I can't take it anymore it's too much pressure pic.twitter.com/qjaaPkid4w

— MATTIE HINKLEY (@mattiexhinkley) 24 juli 2017

Really?! A highlighter for your vagina? go shove it up your ass. Women already face enough pressure as it is to look a certain way. pic.twitter.com/048k5vogjT

— ? (@Hellohelloniki) 20 juli 2017

This girl dead ass said " i put highlighter on my vagina" ???

— Nelly ? (@Nelly_997) 9 juli 2017

Lees ook: Nieuwe trend: glittercapsules voor je vagina