Dankzij sociale media is dit koppel verloofd

Dankzij sociale media is dit koppel verloofd
Facebook / Amanda Barr

De Britse Amanda Barr droomt er al een tijdje van om in het huwelijksbootje te stappen met haar vriend, Stuart Gunn. Omdat de man dwars bleef liggen, besloten ze om hun lot in de handen te leggen van de Facebookgemeenschap. 

Wat doe je als jezelf dolgraag wil trouwen, maar je lief voelt er niets voor? Dan doe je maar een oproep via sociale media, dachten Barr en Gunn. “Zoals velen weten zijn Stuart en ik al meer dan dertien jaar samen en hebben we drie prachtige kinderen, een gezellig huis, en zijn we enorm gelukkig”, schrijft de Britse op haar Facebookpagina.

“Het enige probleem is mijn achternaam. Ik zaag al meer dan tien jaar om te trouwen, maar hij wil niet luisteren. Maar genoeg is genoeg. Ik word er niet jonger op en wil niets liever dan zijn vrouw zijn. Dus Stuart heeft beloofd om op één knie te gaan zitten als deze post tegen het eind van deze maand 500 likes krijgt en 50 keer gedeeld wordt.”

24.000 likes

Tegen alle verwachtingen in stroomden de reacties binnen. Na amper 55 minuten had de post al de nodige 500 likes verzameld. Ondertussen staat de teller al op 24.000 likes. Het koppel kan de hele heisa naar eigen zeggen amper geloven. “Het is ongelofelijk. We hebben zelfs berichten gekregen van mensen uit Australië, Polen en Amerika”, aldus Barr.

Ook Gunn voelt de natigheid. “Als al die mensen ervan overtuigd zijn dat ik met Amanda moet trouwen, dan moet ik toch maar plooien. Het wordt tijd”, reageert hij.