Office Life: Werkdag van Charlotte Van Hellemont van Randstad

door
marketing
Leestijd 1 min.

Charlotte Van Hellemont is consultant Key Accounts in de regio Leuven-Hageland bij Randstad. Zij zoekt én vindt de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat.

8u30

Elke ochtend filter ik de prioriteiten van de dag. Dit beïnvloedt de vooropgestelde planning maar maakt mijn job meteen ook heel veelzijdig. Flexibiliteit is dan ook onmisbaar bij Randstad. Een binnenkomende telefoon kiest niet altijd de perfecte timing, dus multitasking is de boodschap, met of zonder koffie!

10u00

Een kandidaat met interesse in één van onze openstaande vacatures komt op sollicitatiegesprek op kantoor. Ik spiegel de profielvereisten van de job aan de competenties van de persoon.

10u30

Ik krijg verschillende persoonlijkheden over de vloer: de alleskunners en zij die denken dat ze alles kunnen. Professionele testen geven mij een goede indicatie. Bijna elke kandidaat zal deze testen moeten doorlopen.

12u30

Tijd voor een pauze en een uurtje kletsen met de leukste collega's! Er is genoeg plaats voor iedereen in onze grote keuken.

15u30

Op bezoek bij JAVA, één van onze klanten. Een meeting ter plaatse zorgt ervoor dat je een bedrijf en zijn cultuur écht leert kennen.

16u00

Elke week hebben wij gemiddeld vijftien uitzendkrachten aan het werk bij JAVA. Deze zomer is er ook plaats voor 37 jobstudenten. Ik vind het belangrijk om hen aan het werk te zien. Een goede verhouding tussen het bedrijf, de uitzendkracht en de consultant: dat is werken bij Randstad.

Wil jij werken bij Randstad? Stap één van de kantoren binnen of surf naar www.randstad.be.


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Randstad