Scorende Nainggolan verliest met AS Roma oefenduel tegen PSG

AS Roma en PSG stonden woensdagavond (lokale tijd) in het Amerikaanse Detroit tegenover elkaar in een vriendschappelijke wedstrijd. Bij de Italianen viel Radja Nainggolan in. Hij trof raak vanaf de stip maar kon niet verhinderen dat PSG de partij won.

Na de reglementaire speeltijd wees het scorebord 1-1 aan. PSG, met debutant Dani Alves als rechtsachter, kwam na 36 minuten op voorsprong langs Marquinhos. Een kwartier na de pauze maakte Umar Sadiq gelijk.

Tijdens de rust verving Radja Nainggolan bij de Romeinen de Nederlander Kevin Strootman. Thomas Meunier ontbrak bij PSG. Hij herstelt nog van een enkeloperatie.

In de strafschoppenreeks bleef PSG foutloos terwijl de Braziliaan Gerson miste voor Roma. Nainggolan zette zijn elfmeter wel om.