Brussels Airlines zet voor het eerst themavliegtuig Amare in voor Tomorrowland

Brussels Airlines zet voor het eerst themavliegtuig Amare in voor Tomorrowland

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zet dit jaar voor een deel van haar “party flights” voor het muziekfestival Tomorrowland voor het eerst de Amare in, haar speciaal beschilderde vliegtuig in het thema van Tomorrowland. In totaal brengt Brussels Airlines dit jaar ruim 10.000 passagiers naar België voor Tomorrowland, via 236 vluchten uit 79 steden. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij vandaag in een persbericht. Vanavond vliegen al 180 feestvierders van Ibiza naar Brussel met de Amare. Dat is een van de vier Belgian Icon-toestellen, de themavliegtuigen van Brussels Airlines waarmee de luchtvaartmaatschappij België’s grote pronkstukken in de kijker zet. In februari ging het toestel voor de eerste keer de lucht in, in navolging van de toestellen die Kuifje, Magritte en de Rode Duivels als thema hebben.

Aan boord van het vliegtuig, waarop een grote arend geschilderd is, speelt dj Yves V woensdagavond een liveset. Sterrenchef Roger Van Damme serveert een speciaal Tomorrowland-dessert.

In totaal brengt Brussels Airlines dit jaar 10.207 passagiers naar België voor Tomorrowland. Populairste vertrekplaatsen zijn Genève, Madrid en Barcelona. Vijfhonderd feestvierders kozen voor een “Discover Europe Package” en combineren het festival zo met een bezoek aan verschillende Europese steden.

Van de 236 Tomorrowland-vluchten nemen er 47 het feest mee de lucht in met muziek aan boord. Bij 8 vluchten speelt een dj zelfs live op 30.000 voet hoogte. Via de website van de luchtvaartmaatschappij kunnen de partyvluchten live gevolgd worden.

Het is al de zesde keer dat Brussels Airlines duizenden passagiers vanuit de hele wereld naar Tomorrowland brengt. Het festival in Boom, dat dit jaar plaatsvindt gedurende twee weekends, is aan zijn dertiende editie toe.

bron: Belga