Emma Watson vraagt hulp om ring terug te vinden

Emma Watson
AFP / Getty

Je favoriete juweel verliezen, het overkomt ook beroemdheden wel eens. Emma Watson is een ring kwijtgespeeld die voor haar emotionele waarde heeft. Ze doet een oproep om het juweel terug te vinden.

De actrice ging zondagnamiddag ontspannen in een Londense spa en vergat bij haar vertrek drie ringen uit een locker te halen. Toen ze thuis kwam besefte ze pas dat ze de ringen vergeten was en belde ze naar het wellnesscentrum, maar daar kon niemand de juwelen nog vinden.

Emotionele waarde

“Met elke ring zou ik dit aanvaarden, maar één van de ringen was een cadeau van mijn moeder”, vertelt de actrice. “Ze kocht het juweel na mijn geboorte, droeg het achttien jaar en gaf het aan mij voor mijn achttiende verjaardag. Ik draag deze ring elke dag, het is mijn meest betekenisvolle bezit.”

Watson doet een oproep op haar Facebookpagina aan iedereen die in het wellnesscentrum was en meer weet. Ze creëerde hiervoor een e-mailadres ‘[email protected]’ en belooft dat ze geen verdere vragen zal stellen. Ze wil gewoon de ring terug.