Hoe blijft Max Verstappen fit?

Max Verstappen

Fit With Max geeft je de mogelijkheid om meer te weten te komen over het trainingsleven van Max Verstappen, Formule 1-coureur. Je kan hem vragen stellen over vier verschillende thema’s: focus, kracht, voeding en conditie. Maar je kan ook stemmen op jouw favoriete vraag. Er ontstaat per thema een top 10 (de vragen met de meeste aantal likes). Max gaat proberen om zoveel mogelijk van deze vragen te beantwoorden. Maar Max gaat nog even door, uit de top 10 van vragenstellers kiest hij namelijk ook één ultieme winnaar die hem mag ontmoeten in SPA Francorchamps.

Tijdens mijn races moet ik constant gefocust zijn. In mijn voorbereiding voor de komende GP’s helpt fietsen mij om m’n hoofd leeg te maken en me te concentreren. Het komende seizoen gaat veel van me vragen. Daarom hou ik mijn conditie perfect op peil. Daar doe ik alles voor. Wil jij weten hoe? Vraag het me!” zegt Max Verstappen.

De inzenders van de tien vragen met het meeste aantal likes winnen een pakket met Red Bull Racing cap, Red Bull Racing T-shirt en Max zijn coole Red Bull-blik. Ook bestaat de kans dat Max antwoordt op je vraag in een videoboodschap. Like jij een vraag die uiteindelijk in de top 10 belandt? Ook dan maak je kans op een pakket vol goodies. Per thema kiest Max uit de tien vragen met het meeste aantal likes één winnaar die hem zal ontmoeten tijdens de Grote Prijs Formule 1 in Spa-Francorchamps.

Stel je vraag op www.fitwithmax.be