Beyoncé toont tweeling voor allereerste keer

Beyoncé toont tweeling voor allereerste keer
Instagram / Beyoncé

We hebben er even op moeten wachten, maar Beyoncé heeft een foto van haar tweeling gedeeld. De zangeres laat weten dat de kleintjes exact een maand oud zijn. 

De Texaanse diva heeft een fotoshoot gedaan in een gelijkaardige stijl als toen ze haar zwangerschap bekendmaakte. Denk: kleurrijke plaatjes inclusief sluier en veel bloemen. Er wordt verwacht dat deze nieuwe post opnieuw vele records zal breken. Op enkele uren tijd werd het al meer dan 4 miljoen keer geliket.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Al enkele weken lang gingen er een hoop geruchten de ronde over de namen van de kleine koters en hun exacte geboortedatum. Nu hebben Beyoncé en Jay-Z dat eindelijk officieel bevestigd. Het broertje en zusje van Blue Ivy werden Sir en Rumi Carter gedoopt, en zijn precies een maand oud.

Best betaalde muzikant

Tegelijk raakte ook bekend dat Queen Bey in 2016 de best betaalde muzikant ter wereld was. Volgens berekeningen van Billboard verdiende de 35-jarige ster vorig jaar 62,1 miljoen dollar (54,4 miljoen euro). Vooral haar Formation World Tour bracht een heleboel geld in het laadje. Met de verkoop en het streamen van haar album ‘Lemonade’ verdiende ze nog eens 6,2 miljoen dollar (5,4 miljoen euro).