Moeder waarschuwt koppels: ga nooit met ruzie slapen

Ashley Murrell waarschuwt koppels: ga nooit met ruzie slapen
Foto Pixabay

De Britse Ashley Murrell raadt koppels aan om nooit in bed te kruipen als ze kwaad zijn op elkaar. Na een verhitte discussie moest haar man op de zetel slapen, maar de volgende ochtend was hij overleden.

Toen de 36-jarige Mikey thuiskwam na een werkdag van maar liefst 16 uur was Murrell furieus. Ze was bezorgd dat haar man te veel hooi op zijn vork nam. De vrouw was zelfs zo boos dat ze hem op de zetel liet slapen, een beslissing waar ze achteraf ontzettend veel spijt van had.

De volgende ochtend bleek namelijk dat Mikey in zijn slaap was overleden. Het is nog steeds niet duidelijk wat de oorzaak was, maar Murrell achterhaalde wel waarom haar wederhelft zo’n lange uren klopte. Hij wou haar verrassen met een tripje naar Praag.

“Geef iedereen die je graag ziet een kus”

De Britse mama heeft het nog steeds ontzettend moeilijk met de dood van haar man. “Ik voel me zo ontzettend schuldig. Ik ben nog steeds boos op mezelf omdat ik hem verbande naar de zetel en omdat mijn laatste woorden niet bepaald lief waren”, vertelt ze aan The Mirror. “Het leven is te kort om kwaad in bed te kruipen. Spendeer elk moment dat je kan met je familie. Geef iedereen die je graag ziet een kus en zeg hen dat je om hen geeft. Laat ze weten dat je ze graag ziet”, is haar gouden raad.

Broer Chris

Ondertussen is het wel aan de beterhand met Murrell. Ze zou zelfs een relatie hebben met de broer van Mikey, Chris. “Chris en Ashley zijn samen door een moeilijke periode gegaan, maar ze waren er altijd voor elkaar”, vertelt een bron aan The Sun. “Het is zo vreemd dat er uit zoiets vreselijks toch iets mooi kan voortkomen.”