Hilarische Tindermatch levert trip naar Hawaï op

Dat je op Tinder een aantal kwibussen kan tegenkomen, is een publiek geheim. Maar Michelle en Josh hebben het best getroffen met elkaar. Dankzij hun match kunnen ze zelfs een reis maken naar Hawaï.
door
Liesbeth
Leestijd 2 min.

Drie jaar geleden hadden de twee een match op de datingapp. Josh trok zijn stoute schoenen aan en durfde als eerste iets te zeggen: "Hey Michelle". Pas twee maanden later kreeg hij een antwoord. "Sorry, mijn telefoon was plat", schreef het meisje terug.

Josh kon wel lachen met dat belabberde excuus en besloot om al even pienter te antwoorden. "Dat was snel, bij mij duurt het meestal vijf maanden voor ik mijn oplader gevonden heb."

Hilarische uitvluchten

Sindsdien zijn de twee in een spelletje verzeild geraakt, waarbij ze om de zoveel maanden een bericht sturen met een grappig uitvlucht voor hun late reactie. "Sorry, ik zat in de douche" of "Sorry, ik heb een enorm drukke week achter de rug", zijn maar twee voorbeelden van de hilarische smoezen die ze de laatste drie jaar naar elkaar gestuurd hebben.

Hahahaha one day I'm going to meet this girl and it's going to be epic. Look at the dates of our tinder texts. pic.twitter.com/DASQK4c5cX

— Josh Avsec (@Wes_03) 8 juli 2017

Uiteindelijk besloot Josh om het gesprek te delen op Twitter, tot groot jolijt van veel twitteraars. "Ooit zal ik dit meisje ontmoeten en dat zal episch zijn", schreef de casanova bij de foto's. Veel socialemediagebruikers vinden dat een goed idee en moedigen het duo aan om eens in het echt af te spreken. Sommigen gaan zelfs een stapje verder en stellen dat de tortelduifjes gewoon in het huwelijksbootje moeten stappen.

Gratis date

Het verhaal van Josh en Michelle is zelfs Tinder ter ore gekomen. Gecharmeerd door hun romance (of de gratis reclame) heeft het bedrijf beslist om een date te regelen voor het koppel. Ze mochten zelf de bestemming uitpikken, met Maui in Hawaï als resultaat. Als ze er geen twee jaar over doen om hun koffers te pakken, krijgen ze dus ongetwijfeld een onvergetelijke reis cadeau.

It's time you got together IRL. You have 24 hrs to decide the city you want to have your first date in and we'll send you there! @mch_rnd https://t.co/7r2JQtcxKC

— Tinder (@Tinder) 10 juli 2017

Aloha! We're sending you to Maui but you can't take two years to pack your bags! ??

— Tinder (@Tinder) 11 juli 2017