‘Spring’-reünie zal niet compleet zijn

Spring
Foto YouTube

Naast Samson & Gert zal ook Spring optreden tijdens de #ThrowbackThursdag-concerten in het Sportpaleis. Jammer genoeg zal de vierkoppige band niet volledig zijn. Anneleen Liégeois, die in de serie de rol van Katrijn vertolkt, zal er niet bij zijn.

Ketnetfans koesteren ongetwijfeld warme herinneringen aan de serie ‘Spring’, die gaat over het leven op een dansschool en in de gelijknamige bands. Gedurende zes jaar gaven Cara Van der Auwera (Chantal), Jelle Cleymans (Evert), Damian Corlazzoli (Xavier) en Annelieen Liégeois (Katrijn) het beste van zichzelf, zowel op tv als tijdens de optredens.

In 2008 was de laatste aflevering van de reeks te zien op het kleine scherm. Maar voor het twintigjarig bestaan van Ketnet is de ploeg bereid om nog één keer in hun rol van toen te kruipen. Enkel Anneleen Liégeois is minder enthousiast.

Persoonlijke redenen

“Om persoonlijke redenen ziet Anneleen de reünie niet zitten”, legt Jan Pieter Boodts van Studio 100 uit in TV Familie. “Bij Cara, Dami en Jelle is de goesting groot om de nummers van Spring nog een keer te brengen. En ze hebben respect voor Anneleens standpunt. En dat is wederzijds, Anneleen wenst hen ook veel geluk en plezier toe”, klinkt het.

Het lijkt er overigens sterk op dat de voormalige actrice haar huidige leven koste wat het kost uit de schijnwerpers wil houden. In 2007 verdween ze van het kleine scherm. En ook de dag van vandaag nog er op sociale media geen spoor te bekennen van de actrice. Volgens TV Familie is ze naar het buitenland verhuisd.