Vermiste kat duikt na zeven jaar opnieuw op

Vermiste kat
Foto Facebook

In Nederland is een kat teruggevonden die al sinds 2010 vermist is. Het enige probleem is dat zijn baasjes nu nergens te bespeuren zijn.

Mulan was al zeven jaar spoorloos. De medewerkers van het dierentehuis in Ede keken dan ook op dat de poes van bijna 18 jaar oud die was binnengebracht de vermiste kat bleek te zijn.

Zoekactie via Facebook

Ze gingen op zoek naar zijn baasjes om hen het goede nieuws te melden, maar die zijn nergens meer te vinden. Ze wonen niet langer op hun oude adres en ook het telefoonnummer werkt niet meer. Daarom lanceerde het opvangcentrum een oproep op Facebook, die massaal gedeeld wordt.  “Wij willen heel graag de eigenaar vinden en hopen dat Facebook ons kan hierbij kan helpen”, klinkt het. “Dus help ons mee en deel dit bericht!”

11-07 Update:Hoera, het is gelukt! We hebben goed nieuws te melden: Mulan herenigd met familie!Lees…

Posted by Dierentehuis De Hof van Ede on Monday, 10 July 2017

Ondertussen heeft een vrouw laten weten dat ze het katje herkende. Zij wist te vertellen dat het baasje al een aantal jaar geleden overleden is aan de gevolgen van de zenuwziekte multipele sclerose. De ouders van het baasje hebben de Dierenbescherming laten weten dat ze zich met alle liefde over Mulan willen ontfermen.