Ann Van Elsen heeft spijt van botox

Ann Van Elsen
VRT / J. Joossen

Ann Van Elsen viert in december haar 38e verjaardag en voelt zich naar eigen zeggen elk jaar meer en meer vrouw. “Dat mijn lichaam verandert, stoort me niet”, klinkt het.

Als we de ex-miss mogen geloven, heeft ze geen moeite met ouder worden. “Ik ben blij dat ik een stabiele relatie en drie geweldige kinderen heb: dat geeft rust in mijn leven en in mijn hoofd”, vertelt Van Elsen aan Dag Allemaal. Tegelijkertijd geeft ze toe dat ze nog met haar uiterlijk bezig is. “Als ik met mijne vent ga eten, wil ik er goed uitzien, hé. Maar dat mijn lichaam verandert, stoort me niet. Wanneer ik terugkijk naar foto’s van toen ik 25 was, vraag ik me af waarom ik zo onzeker was. Al voel ik me nu wel meer vrouw dan toen, mede dankzij de emotionele rust én mijn leeftijd.”

Vroeger uitte die onzekerheid zich bijvoorbeeld in het gebruik van botox, iets waar de Joe-presentatrice ondertussen spijt van heeft. “Stommerik dat ik was. Mensen rond me gebruikten het en het hielp tegen mijn migraine. Nu besef ik dat ik mijn onzekerheid probeerde te compenseren. Ik ben er al lang mee gestopt. Je kan de rimpeltjes in mijn voorhoofd wel tellen, zeker?”

Trouwfeest in de tuin

Sinds 2015 is Ann Van Elsen verloofd met zakenman Filip De Snoec, maar het duo is niet van plan om een groot huwelijksfeest te organiseren. “We hebben het allebei gehad, dat grote praalfeest. Ik droom daar niet meer van. De enige reden om te trouwen, is om de connectie die we hebben te vieren. En dan zal het iets kleins worden, een barbecue in onze tuin of zo.”

A post shared by Ann Van Elsen (@annvanelsen) on