POLL. Durf jij deze gewaagde combo als ontbijt eten?

Durf jij deze gewaagde combo als ontbijt eten?
Twitter / Houda

Een Britse vrouw heeft zich de woede van heel wat Twittergebruikers op de hals gehaald. Nietsvermoedend postte ze een foto van haar favoriete ontbijt online, dat duidelijk niet bij iedereen in de smaak valt.

Er zijn zo van die ingrediënten die perfect bij elkaar passen, zoals spek en ei, tomaat en basilicum of zout en peper op je chips. Andere combinaties lokken dan weer hevige discussies uit. Als je bijvoorbeeld pizza Hawaï bestelt op restaurant, is er altijd wel een tafelgenoot die je met grote ogen aankijkt alsof je een barbaar bent.

Nu is er op Twitter een nieuw ontbijt opgedoken dat veel verdeeldheid zaait. Zo deelde Houda Serfag een foto van haar lievelingsontbijt: een sneetje brood met choco én kaas. Terwijl enkelingen reageren dat ze het gerecht zeker eens willen uitproberen of al jaren fan zijn, begint de overgrote meerderheid spontaan te huiveren.

Schotse politie

Eén iemand deelde de tweet voor te lachen zelfs met de Schotse politie omdat hij de combinatie van choco en kaas zo’n grove misdaad vindt. Dat berichtje leverde hem maar liefst 21.000 likes en 5.000 retweets op.

Serfag laat alle commentaar niet aan haar hart komen en blijft iedereen aanraden om het zelf eens uit te proberen. Durf jij het aan?

[polldaddy poll=”9783925″]