Er bestaat nu ook een fidget spinner voor je tepels

Amerikaanse maakt fidget spinner voor je tepels
AFP / D. Angerer

We zitten nog maar net over de helft, maar 2017 wordt zonder twijfel het jaar van de fidget spinner. Het speeltje was in eerste instantie bedoeld voor kinderen, maar steeds meer volwassenen gaan ermee aan de slag. Zo ook de Amerikaanse Manuela.

Manuela is net afgestudeerd van de Universiteit van Californië en heeft klaarblijkelijk tijd te veel. Ze is namelijk op de proppen gekomen met fidgetiddies, fidget spinners voor op je borsten.Als bewijs van haar bijzondere uitvinding heeft ze een video gepost op Twitter. “Hoi allemaal. Ik heb iets ontworpen waar absoluut niemand op zit te wachten”, zegt ze laconiek in het bijschrift.

DIY fidgetiddies

Blijkbaar valt haar creatie toch in de smaak, want de post verzamelde al meer dan 22.000 likes en bijna 10.000 retweets. Omdat heel wat Twittergebruikers om meer uitleg vroegen, besloot ze enkele dagen later een tutorial online te zetten. In de video legt ze stap voor stap uit hoe je zelf zo’n fidgetiddies kan maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt, zijn tepelbedekkers, zelfklevende velcro en fidget spinners.