Amerikaans model is trots op haar unibrow

Scarlett Costello
Instagram / Scarlett Costello

Wenkbrauwen mogen weer dik zijn en dat is goed nieuws voor het 19-jarige model Scarlett Costello. Zij houdt trouw vast aan haar natuurlijke unibrow.

Scarlett is model en studeert aan de kunstacademie in Brooklyn. Haar grote idool is de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo die bekend staat voor haar unibrow.https://www.instagram.com/p/BSExFKSjKLR/

šŸŒ¹happy birthday fridašŸŒ¹love u

A post shared by @ scarlettcostello on

 

Unieke look

Toch was het Amerikaanse model niet altijd tevreden met de harige bos en waxte ze het stukje tussen haar wenkbrauwen toen ze debuteerde als model. Een paar jaar later stelde haar bureau voor om het toch te laten groeien, Ā omdat ze zo een unieke look had.

Zelf vindt Scarlett zichzelf ook mooier met een unibrow. ā€œMensen zien er natuurlijk het best uitā€, stelt ze. ā€œHet zelfvertrouwen dat je uitstraalt als je je natuurlijke schoonheid aanvaardt, is wat je mooi maakt.ā€

XXXL

A post shared by @ scarlettcostello on

“Pretentieuze feminist”

Naast alle positieve reacties, vindt niet iedereen de natuurlijke look van Scarlett geslaagd. ā€œMensen hebben me wel eens een pretentieuze feminist genoemdā€, vertelt ze. Maar daar trekt ze zich naar eigen zeggen niets van aan.