‘Fifty Shades of Grey’-ster in strakke broek brengt hoofd van veel vrouwen op hol

'Fifty Shades of Grey'-ster in strakke broek brengt hoofd van vele vrouwen op hol
AFP / J. Scarnici

Enkele plaatjes van de ‘Fifty Shades of Grey’-acteur Jamie Dornan gaat momenteel viraal. Verschillende oplettende internetgebruikers merken op dat hij wel héél blij is om te poseren voor de foto.

Jamie Dornan is momenteel druk bezig met een promotour om het toerisme in Noord-Ierland een flinke boost te geven. En die missie is geslaagd, zo blijkt. Een fotoshoot tijdens het golftoernooi Irish Open wordt nu immers massaal gedeeld op sociale media.

“Wat een uitzicht!”

De toeristenorganisatie deelde de foto met het bijschrift “Look at that view!”. Vrij vertaald: “Kijk, wat een uitzicht!”. Met dat uitzicht bedoelen ze natuurlijk het mooie landschap, maar de meeste mensen hadden alleen maar oog voor de grote bobbel in de broek van de acteur.

“Ik had de zee en de duinen op de achtergrond nog niet opgemerkt, mijn aandacht werd volledig getrokken door de voorgrond”, grapt een twitteraar. “Zo vriendelijk van hem om de weg te wijzen”, reageert er nog iemand anders. Alle gekheid op een stokje, het gaat wel degelijk om een golfbal dat in zijn broek zit.