Romelu Lukaku moet in oktober voor Amerikaanse rechter verschijnen

Romelu Lukaku moet in oktober voor Amerikaanse rechter verschijnen

Als gevolg van zijn luidruchtige feestje, zal Rode Duivel Romelu Lukaku op 2 oktober in Los Angeles voor de rechter moeten verschijnen. Dat melden de Britse media. Lukaku was vorige week in aanraking gekomen met de politie van Beverly Hills. Volgens de showbizzsite TMZ had hij een luid feestje in een gehuurd huis in Beverly Hills, de rijkenwijk van Los Angeles. Omdat het na vijf eerdere waarschuwingen van de Beverly Hills cops nog altijd niet stil was, werd Lukaku gearresteerd wegens ordeverstoring. De Everton-spits moest niet mee naar het politiekantoor, maar ging wel op de bon.
De Britse media melden intussen, op basis van een verklaring van de politie, dat ‘Big Rom’ op 2 oktober in L.A. voor de rechter zal moeten verschijnen.
Uit de volledige verklaring van de politie, die onder meer gepubliceerd is door BBC News, blijkt ook dat de arrestatie van Lukaku op zondag 2 juli rond 20 uur ’s avonds plaatsvond.
Het is niet duidelijk welke straf hem boven het hoofd hangt. Volgens het Britse krant Daily Mirror is de kans groot dat de spits, die zo goed als rond lijkt met de club Manchester United, een boete zal krijgen.

bron: Belga