Vrouw vraagt vreemde mee als date naar huwelijk, en dan gebeurt er dit

Vrouw vraagt vreemde mee als date naar huwelijk, en dan gebeurt er dit
Foto R.V.

Het verhaal hoe Llia Apostolou haar echtgenoot heeft leren kennen, klinkt als het scenario van een melige romcom. Drie jaar geleden zocht ze online een date voor het huwelijk van haar zus. Voor de grap reageerde een wildvreemde man, en dat was het begin van hun romance. 

Toen Llia Apostolou zich klaar aan het maken was voor het trouwfeest van haar zus, besloot ze een grappige tweet de wereld in te sturen. “Ben je een man? Mag ik je lenen voor een huwelijk waar ik volgend weekend heen moet? Bonuspunten als je een baby kan vinden die zogezegd van mij is.”

Tegen haar verwachting in reageerde iemand die ze niet kende op haar ludieke tweet. Een zekere Phil Gibson liet enthousiast weten dat hij vrijgezel was en een kostuum had. Llia kon zijn antwoord wel smaken en zei: “Ik zie je aan het altaar”.

Ook al hadden ze elkaar nog nooit gezien, er was meteen een klik. Zo stuurde Phil plagerig dat zijn grootmoeder haar al wou ontmoeten. Maar ook Llia was niet op haar mondje gevallen. “Dat is leuk, maar ik heb haar niet uitgenodigd op onze trouw, euh ik bedoel DE trouw. Oeps, foutje.”

Uiteindelijk ging de Britse vrouw in haar uppie naar het huwelijk van haar zus, maar later sprak ze wel eens af met Phil voor een échte date. Blijkbaar waren de tweets een voorbode van een mooi liefdesverhaal, want deze week is het koppel zelf in het huwelijksbootje gestapt.