Koppel leert elkaar kennen in de kleuterklas en trouwt twintig jaar later

Matt Grodsky en Laura Scheel leren elkaar kennen in de kleuterklas en trouwen twintig jaar later
Foto Pexels

Als 3-jarige kleuters een relatie hebben, houdt die doorgaans maar enkele weken stand. Maar dat is buiten de Amerikaanse Matt Grodsky en Laura Scheel gerekend.

De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen in de kleuterklas. “Een van mijn eerste herinneringen is dat ik als 3-jarige voor de klas stond en verkondigde dat ik ooit met haar zou trouwen”, vertelt Matt aan The Way We Met, een Facebookpagina dat bijzondere verhalen van koppels verzamelt.Toen ze jong waren, deden ze bijna alles samen. Van schommelen tot tekenen, verstoppertje spelen, achter elkaar aanrennen in de speeltuin en stiekem samen opblijven als ze een dutje moesten doen. “Ik was betoverd door Laura als kind, en vandaag is dat nog niet veranderd”, aldus de romanticus.

Kerstkaarten en een gemeenschappelijke vriend

Toen de twee naar de lagere school gingen, verloren ze elkaar uit het oog. De enige vorm van contact waren kerstkaarten die hun ouders naar elkaar stuurden. Pas op de middelbare school kwamen Matt en Laura opnieuw met elkaar in contact dankzij een gemeenschappelijke vriend. Twee weken later waren ze officieel een koppel.

“Ook al studeerden we aan een verschillende school en aan een verschillende universiteit, toch zijn we altijd blijven daten.” In 2015 vond Matt dat de tijd gekomen was om zijn kleuterbelofte na te komen. Hij nam zijn vriendin mee naar hun kleuterschool, zogezegd voor een gezellige picknick. Uiteindelijk ging de jongeman op één knie zitten en vroeg hij Laura ten huwelijk. Afgelopen december zijn de twee tortelduifjes in het huwelijksbootje gestapt.