Seth Rogen schaamt zich voor sekstweet van zijn moeder

Seth Rogen
AFP / A. Weiss

Dat zelfs bekende sterren zich kunnen schamen voor hun ouders bewijst Seth Rogen. Hij reageerde nogal verbluft toen zijn moeder een sekstweet de wereld in stuurde. 

Rogen heeft zijn gevoel voor humor overduidelijk van geen vreemde. Zijn moeder Sandy deelt regelmatig grappige berichten op Twitter, maar die bezorgen de Canadese acteur af en toe het schaamrood op de wangen.“In slaap vallen na seks is als de Savasana-houding na yoga, schreef Sandy zonder schroom op sociale media. Niet veel later volgde een reactie van Seth Rogen. Hij liet duidelijk verstaan dat hij het intieme hersenspinsel van zijn moeder liever niet had gelezen. “Jesus f*cking Christ, mom”, tweette hij al lachend. “Het is gewoon een observatie van het leven”, gaat Sandy dollend verder. Rogen wist daar niets anders op te zeggen dan “Whatever”.

Een andere acteur vond het bericht overigens wel heel grappig. Niemand minder dan Russell Crowe deelde haar ‘sekstweet’. “De moeder van Seth Rogen is geweldig”, schreef de ‘Gladiator-ster daarbij.