Is deze man de slechtste date aller tijden?

Is Billy Peck de slechtste date aller tijden? Volgens heel wat twitteraars in elk geval wel. Hij ging op date voor het New Yorkse magazine Time Out.

Time Out heeft een rubriek ‘Meet The Undateables’, waarbij twee singles op date gaan en achteraf verslag uitbrengen van hun ervaring. Billy (24) werd gekoppeld aan Alyssa (24). Terwijl zij nadien respectvol liet weten geen gevoelens te hebben, boorde hij zijn date de grond in.Het begon al goed. Billy schrijft in Time Out dat er meer nodig is dan een mooi lichaam om zijn aandacht te trekken, maar bij het begin van de date leek hij dat even vergeten te zijn. “Zodra ze binnenwandelde, wist ik dat ze niets voor mij was. Ze had er het lichaam niet voor”, zei hij. “Hij stond recht en we knuffelden. Hij was vriendelijk en charmant”, herinnerde zij zich dan weer.

Goed doorbakken

Ook het vervolg van de date ging prima voor Alyssa. “Het gesprek was heel vriendelijk, hij sprak veel”, herinnerde ze zich. Billy zag dat anders. “Ik moest daar nog twee uur zitten en me als een gentleman gedragen”, liet hij optekenen. Toen zijn date haar steak bovendien goed doorbakken bestelde, werd hij helemaal mesjogge. “De ober keek naar mij, en ik keek naar hem. ‘Doe wat je wil, meid’, dacht ik, ‘maar dit is niet Outback Steakhouse'”.

IJsje

Alyssa had het nog steeds naar haar zin en in al haar enthousiasme bestelde ze nog een ijsje. “Ik probeerde vriendelijk te zijn en de date te beĆ«indigen”, aldus Billy. “Maar toen de ober langskwam en vroeg of we nog een ijsje wilden, zei zij: ‘Jeej ijs’. Dus dan duurde het nog eens twintig minuten.”

“Ik ben heel blij dat ik hem ontmoet heb” concludeerde Alyssa. “Hij was interessant en cool. Maar ik voelde eerder vriendschap.” Voor Billy lag dat anders. “Ik heb het gevoel alsof ik twee uur van mijn leven kwijt ben”, zei hij.