Amerikaan vraagt vriendin ten huwelijk met gewaagde tattoo

Vinny Capaldo-Smith vraagt vriendin ten huwelijk met gewaagde tattoo
Facebook / Brooke Wodark

Als je je partner ten huwelijk vraagt, ben je meestal quasi zeker dat je geen blauwtje zal lopen. Maar Vinny Capaldo-Smith was wel erg zeker van zijn stuk, want hij liet zijn aanzoek tatoeëren op zijn been.

De Amerikaan is een tatoeëerder en heeft dus al een heleboel inkttekeningen op zijn lichaam. Maar dat zijn er blijkbaar nog lang niet genoeg, want hij wou al een tijdje dat zijn vriendin Brooke Wodark een exemplaar zette op zijn enkel. Na lang aandringen was het in juni zover. Het koppel trok naar de tattoostudio, waar het meisje hem moest voorzien van een hartje.

Verrassing

Wat Wodark niet wist, is dat jongeman haar eigenlijk ten huwelijk wou vragen. In het geniep had de durfal een tekening op zijn rechterbeen laten zetten, met twee verliefde mannetjes en de tekst “Will you marry me?”. Daaronder stonden twee vakjes die de Amerikaanse kon aankruisen.

Al een chance voor Capado-Smith moest zijn vriendin geen twee keer nadenken en kruisde ze onmiddelijk het ja-hokje aan. Ze was volledig in de wolken met het aanzoek en deelde dan ook een video op haar Facebookpagina. Die is ondertussen al meer dan 12 miljoen keer bekeken.