Beachproof met ASUS

strand laptop

Ga je een dag naar het strand, en kan je geen afscheid nemen van je technologische snufjes? ASUS weet raad.

Als we op het weer van de laatste weken mogen afgaan, belooft het een hete zomer te worden. Waar breng je zonnige dagen beter door dan op het strand? Een zacht zeebriesje, af en toe een verkoelende plons in het water en je kinderen (en jij) houden een wedstrijdje zandkastelen bouwen.

Smartphone op het strand

Een dagje ontspannen is leuk, maar je wilt het contact met het thuisfront niet verliezen. De batterij van de Zenfone 3 gaat probleemloos een dag mee, dus je kan altijd laten weten dat je wat later thuis zal zijn.

Met de Zenfone 3 hoef je ook niet onder een parasol te kruipen om je berichten te lezen. De helderheid van het scherm is uitstekend, zelfs in fel zonlicht.

Zenfone 3

Je nieuwe smartphone past bij je strandlook. Het elegante design voelt licht aan in je hand en neemt niet veel ruimte in je strandtas in.

Wie heeft het grootste zandkasteel gebouwd? De zandkastelenwedstrijd moet je vastleggen voor het nageslacht. Maak genoeg filmpjes en foto’s, het geheugen van de Zenfone 3 geraakt niet snel op. Je strandherinneringen zijn bovendien haarscherp, zodat je die fijne dag steeds opnieuw kan beleven!

Laptop op het strand

Wil je je kinderen meenemen naar het strand, maar moet je zelf werken? Met de Zenbook 3 kan je beide probleemloos combineren.

ZenBook 3

De laptop is heel dun en vederlicht dus je stopt hem gemakkelijk in je strandtas. Dankzij de lange accuduur kan je urenlang mails beantwoorden, skypen en PowerPoints maken. De kractige processor doet je even snel werken als op kantoor. Het zonlicht legt je geen strobreed in de weg, want je kan de helderheid van het scherm perfect aanpassen. Werken en zonnen combineren is geen enkel probleem!

Zenfone 3