Ed Sheeran treedt volgend jaar op in Werchter

Ed Sheeran
AFP / O. Scarff

Als je de tekst van ‘Shape of You’ – raar maar waar – nog niet vanbuiten kent, begin je best te oefenen. Ed Sheeran keert volgend jaar namelijk terug naar België.

De Britse zanger zal op 1 juli 2018 het beste van zichzelf geven in het Festivalpark in Werchter. Dat heeft de sympathieke rossekop zelf bekendgemaakt via een Instagrampost. Het concert staat wel los van Rock Werchter. De volgende editie van dat festival zal plaatsvinden van 5 tot en met 8 juli.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Zo’n drie maanden geleden bracht Sheeran zijn derde album ‘Divide’ uit, en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Ondertussen heeft hij wereldwijd al meer dan 8 miljoen exemplaren verkocht. In april stond hij nog in het Sportpaleis en dat concert was in een minuut of twee al uitverkocht.

Tickets

Wie tickets wil scoren, kruipt dus zaterdag 8 juli best vanaf 11 uur achter de computer en surft naar ticketmaster.be of proximusgoformusic.be. Een gewoon ticket kost 75 euro. Wie dichter bij het podium wil staan, moet iets dieper in de buidel tasten en 100 euro neertellen voor een kaartje.